Diner

 

 

Menu

Vleesgerechten

Tournedos

Een stuk filet van de haas gebonden met spek.

Entrecôte

Een premium stuk rundvlees van de dunne lende met een klein vetrandje.

Rumpsteak

Een malse biefstuk zonder vet

Kipfilet

Gebakken met een zachte kerrieroomsaus of saus naar keuze.

Koninginnehapje

Stukjes kip met champignons de Paris en gehaktballetjes

Spare ribs

Gemarineerde ribbetjes met koude sausjes.

Mixed grill

Diverse vleessoorten met koude sausjes.

 

Menu

Visgerechten

Scampi’s look (8st)

Gepelde scampi’s met lookboter of lookroom.

Scampi’s diabolique (8st)

Gepelde scampi’s in een pikante tomatensaus.

Scampi’s Indienne (8st) **

Gepelde scampi’s in een milde kerrieroomsaus.

Vispannetje **

Gegratineerd pannetje met diverse vissoorten, zeevruchten en garnalen.

Zalmfilet **

Gebakken zalmfilet in een witte wijnsaus.

Gegrilde tonijnsteak

Filet van tonijn gegrild en gearomatiseerd met een sesam-sojasaus.

Sole Meunière

Hele gebakken zeetong met botersaus en citroen.

Al deze gerechten (behalve **) worden geserveerd met een frisse koude garnituur.

Bovendien kunt u nog een keuze maken uit: verse frietjes, kroketten, puree, rijst of stokbrood.